Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Agressieve bestuurder vernielt auto

Toegevoegd: 05-03-2011, 15.50 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Een onbekende automobilist heeft vrijdagavond vernielingen aangericht aan de auto van een 25-jarige man uit de gemeente Terneuzen. Die reed tussen 19.45 en 20.30 uur in de Westerscheldetunnel, richting Middelburg.

In de tunnel wordt hij getreiterd en lastiggevallen door een bestuurder van een groene personenauto. Dit bestond uit hinderlijk inhalen en opzettelijk snelheid vermeerderen/verminderen.


Op de éénbaansweg aan het einde na de tunnel stopt de belager plotseling, stapt uit en loopt naar de auto van de 25-jarige man. Hij begint tegen de auto te schoppen en te slaan en vernield de spiegel en een ruitenwisser.

Wanneer een vrachtwagenchauffeur komt aanrijden en uitstapt, rijdt de dader weg. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lennard (7-3-2011 om 15:37)
@Nog een zotte rijder , je ziet spoken
Nog een zotte rijder (6-3-2011 om 19:28)
Op vrijdagochtend 5.00 een franse halve zool,.Steeds stoppen,remmen/gas en hinderlijk,vlak voor je en ander gevaarlijkggedrag. Bij de tolpoortjes is hij omgedraaid en tegen het verkeer in terug naar terneuzen gereden. komt vaker voor dan je denkt.Moest vast joint halen in Terneuzen en fout gereden
VdVonck (6-3-2011 om 16:43)
Gelukkig hangt de tunnel voor met camera's dus zullen ze dit stuk tuig zo kunnen opsporen!
Mark (6-3-2011 om 12:49)
Wat een ventje die belager,als hij lef had was hij blijven staan toen die vrachtwagenchauffeur kwam. De blager kan als het aan mij ligt alles dubbel en dwars betalen met rente voor fysieke schade of een paar nachtjes in de bak kan ook natuurlijk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sterkte aan het slachtoffer
Peter (5-3-2011 om 18:34)
@ Daan die weg is een autoweg en geen snelweg ! Mischien de bewakingsbeelden van de tunnel terug kijken of er een kenteken ofzo kan worden gezien. Hopelijk kunnen ze die malloot pakken zodat de schade kan worden verhaalt
Harry (5-3-2011 om 18:12)
Daarna moet ie nog doorde tolpoortjes toch? gewoon even de camera beelden opvragen, want je weet precies hoelaat ie daar door is gereden. en hebbes! ik ben echt goed, ik zou zo bij de politie kunnen.
Cookie-instellingen beheren