Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man mishandeld door vijf mannen

Toegevoegd: 05-03-2011, 15.54 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Een 19-jarige Goesenaar is zaterdagmorgen in zijn woonplaats mishandeld door een vijftal mannen.


Het slachtoffer liep rond 06.00 uur ter hoogte van de Agrimarkt toen er een witte Golf naast hem stopte. Zonder aanleiding werd hij door de vijf inzittenden geschopt en geslagen en beroofd van wat kleingeld.

Vervolgens reed de auto weg. Het slachtoffer werd geholpen door een man die in een rode auto reed. Graag zou de politie deze man, of eventuele getuigen, willen horen. Zij kunnen bellen met 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (6-3-2011 om 16:46)
Wat voor type golf bedoelen we hier? Is het type 6 dan moeten ze eens op de Beestenmarkt in goes kijken. Woont ook zo'n herrieschopper.
Jeroen (5-3-2011 om 17:20)
Zo zo, wat een helden hebben we hier weer, 5 man tegen 1. Hoop maar 1 ding, dat deze 5 precies hetzelfde overkomt wat het slachtoffer nu overkomen is. Meer heb ik hier niet aan toe te voegen.
Cookie-instellingen beheren