Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 14 km

Carnavalsvierders vernielen paaltjes

Toegevoegd: 09-03-2011, 10.58 uur
Door: Roland de Jong
HULST - In de nacht van dinsdag op woensdag hebben onbekenden bermpaaltjes uitgetrokken uit de berm langs de Grote Kreekweg in Hulst.

Omstreeks 05.00 uur meldde een vrachtwagenchauffeur dat het deel  tussen de Zoetevaart en de rotonde nabij de Koolstraat bezaaid lag met plastic bermpaaltjes. Volgens de politie hebben carnavalsbezoekers dit vermoedelijk op hun geweten.


In totaal zijn er zo'n 25 bermpaaltjes uitgetrokken. "De carnavalsvierders hadden ook nog diverse paaltjes 'ter versiering' tussen verkeersborden op de rotonde's gestoken", zo laat de politie weten.

Van de daders ontbreekt elk spoor. Voor zover bekend heeft de vernieling niet tot schade aan voertuigen geleid.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Do you know ? (10-3-2011 om 19:45)
@ bram, hun eigen zooitje vernielen ze al, drank maakt meer kapot dan bermpaaltjes.
Bram (10-3-2011 om 02:15)
Beste "wat een lef". Ik vind je verwijzing niet correct, maar snap wel wat je bedoelt.
Bram (10-3-2011 om 02:09)
Blijkt maar weer dat carnaval thuishoort in Brabant en Limburg en niet in dat achterlijke clubje dat in Hulst carnaval denkt te vieren. Carnaval is het feest van de spot en de zot, niet voor de hufters die vernielingen aanbrengen. Blijf volgend jaar asjeblieft thuis en verniel dan je eigen zooitje
Joris van de Manacker (9-3-2011 om 23:55)
De conclusie dat dit carnavalsvierders zijn is wel heel overhaast getrokken. Dit kan net zo goed een kwajongensstreek zijn aangezien het nu vakantie is. Op dinsdag zijn er weinig café's in Hulst en omstreken nog open rond de klok van vijf. Frans Verhoeven zal hier wel meer van afweten!
Jommel (9-3-2011 om 23:46)
Ik fietste daar om kwart over 4 langs.Toen zaten die paaltjes al tussen de borden van de rotonde. Zoveel paaltjes lagen er volgens my niet op de grond. Haha,de vorige poster."zieke gedachte".Je kan ook overdryven he. Judge Dredd.Nog nooit met een druppel alcohol op,op je fiets gezeten zeker?
Raar (9-3-2011 om 22:36)
Is toch duidelijk dat het carnavalsvierders waren bedoel wie kan het anders geweest zijn? van de dader ontbreekt iederspoor wat is dit nou voor een bericht hoe weten ze dan dat het carnaval vierders zijn wie weet kwamen ze wel van een familie feest.
Cookie-instellingen beheren