Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 18 km

Arrestatie na achtervolging A58

Toegevoegd: 10-03-2011, 19.08 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In de nacht van woensdag op donderdag is een 32-jarige automobilist uit Krabbendijke op de A58 bij Middelburg aangehouden na een achtervolging.

Rond 02.30 uur zagen surveillerende agenten op de Schroeweg in Middelburg een personenauto rijden. Toen de bestuurder van de personenauto de agenten ook zag, ging hij er met hoge snelheid vandoor. De politie zette de achtervolging in.


De man reed via de Sloeweg-noord, waar een snelheid van 190 kilometer per uur werd gemeten (maximumsnelheid ter plekke 100 kilometer per uur), door Arnemuiden naar de A58. Ter hoogte van Middelburg kon de politie de man rond 02.45 uur tot stoppen dwingen.

De 32-jarige bestuurder van de auto uit Krabbendijke is volgens de politie aangehouden voor het veroorzaken van gevaar of hinder op de weg (A58). Tevens bleek uit ademanalyse dat de man ruim 2,3 maal teveel had gedronken. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (12-3-2011 om 10:13)
Kevin, DAAR hebben we dus politie voor...of wou je er zelf achteraan gaan racen??? Have a nice day.
Kevin (12-3-2011 om 08:24)
Ik ben het er mee eens dat mensen moeten worden aangepakt,maar hoeveel van jullie spreken daadwerkelijk iemand aan als deze iets niet doet wat niet mag???? Niemand dus hou op iemand te beoordelen voor dat je dat werkelijk zoiets doet of gedaan hebt. Ik wens jullie een prettig weekend.
Pa tokkie (11-3-2011 om 17:04)
Ook die kan gelijk opgesloten worden in tokkiedorp !
Mar (11-3-2011 om 11:47)
Marco, sorry, maar dat gaat hem niet worden.Het is nu ook zo dat je word geacht je aan de (verkeers)regels te houden, dus dat extra formuliertje van jou voegt niets toe.
Bianca (11-3-2011 om 11:40)
Wat ze hier ook eens moeten doen, net zo hard straffen zoals ze dat in engeland doen. Als ik die programma's kijk, nou daar worden ze echt gestraft! rijbewijs invorderen voor een paar jaar, en bij 3 strafpunten nooit meer een rijbewijs laten halen. Dan wordt het een stuk veiliger op straat!!!
Marco (11-3-2011 om 10:15)
Idee: Ze moeten bij rijscholen een formulier invullen, aanvinken voor waarom zje een rijbewijs/auto wil hebben en dat je die dan net als je papieren bij de hand moet hebben, en als ze dan lezen (aangehouden) dat je niet aan je woord heb gehouden, auto in de pers....alles weg, overnieuw doen.
Cookie-instellingen beheren