Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
49 files van totaal 186 km

Jeugdige inbrekers opgepakt

Toegevoegd: 11-03-2011, 21.04 uur
Door: Roland de Jong
SINT JANSTEEN - De politie heeft donderdagmiddag twee 14-jarige jongens aangehouden voor twee woninginbraken en één inbraakpoging.

De twee jongens, één uit de gemeente Hulst en één uit België, pleegden hun eerste inbraak in januari in een woning aan Plein de Mate in Sint Jansteen. Op zaterdagmiddag 5 maart pleegden ze wederom een inbraak in een woning aan de Meidoornstraat.
 
Even daarvoor hadden ze ook al geprobeerd in te breken in een woning aan de Linde maar dit mislukte. Beide jongens zijn gisteren na verhoor weer in vrijheid gesteld maar zullen ter zijner tijd voor de kinderrechter moeten verschijnen.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk (14-3-2011 om 04:00)
Zal ik een wat leuks zeggen Jaapie volgens mij zijn wij allemaal kinderen geweest. en als je 14 bent spel je met je lego en spring je in de blupper en breek je niet bij mensen in. Dit is gewoon te idioot voor worden
Mar (13-3-2011 om 14:07)
@ Flip: Heb jij zelf ook kinderen? En pas je daar ook die radicale ideƫen op toe? Verplichte hulp bij de opvoeding lijkt me een beter plan; want als die gasten er net zo over denken als " Jaappie Poep" ben je daar nog niet klaar mee!
Judge dredd (13-3-2011 om 09:14)
Ja ja, ziedaar, de khadaffie's van zeeland, "gooi ze allemaal maar in de kerker voor 6 jaar". Belachelijk ! jullie zijn gewoon barbaars. Zoiets doen ze in achterlijk arabie, hier niet ! Jullie horen zelf opgesloten te worden
Sjaakie (12-3-2011 om 19:39)
Kinder opsluiten, 100 uur taakstraf en heropvoeden. Gewoon korte mette, geen gezeur. Dingen bij de bron aanpakken. voorkomen is beter dan genezen. Een beetje respect bijbrengen kan geen kwaad.
Flip (12-3-2011 om 19:00)
Ouders permanent onheffen uit ouderlijke macht en beboeten indien zij kinderen opdracht gaven te stelen, kinderen in jeugdinrichting plaatsen voor heropvoeding!
@Jaappie (12-3-2011 om 13:19)
Jij bent zelf de enige met een "poep reactie" Dat je als jongere soms wat uithaalt is nog daar aan toe. Maar als 14 jarige in verschillende woningen proberen in te breken is echt te gek voor woorden... Aanpakken dat soort lui!! voordat t te laat is...
Cookie-instellingen beheren