Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 22 km

Brit (17) veroorzaakt botsing

Toegevoegd: 11-03-2011, 21.08 uur
Door: Roland de Jong
BRUINISSE - Bij een eenzijdig ongeval is donderdag omstreeks 23.00 uur een 17-jarige inwoner van Groot Britannië gewond geraakt. Hij werd ter observatie overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.

De 17-jarige reed in een auto over de Jachthavenweg en verloor de macht over het stuur. De auto botste tegen een boei en reed vervolgens dwars door het hekwerk van de jachthaven.


De bestuurder liep hierbij enkele kneuzingen op en mogelijk een hersenschudding. Zijn passagiere en eigenaresse van de auto, een 50-jarige vrouw uit Brabant, bleef ongedeerd.

Omdat het vermoeden bestond dat de bestuurder onder invloed van alcohol had gereden, werd in het ziekenhuis een bloedproef afgenomen. Zijn tijdelijke Engelse rijbewijs (niet geldig in Nederland) werd ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Iemand (13-3-2011 om 14:38)
Tja misschien was de vrouw iets te dronkig om zelf nog te kunnen rijden...
Mar (13-3-2011 om 13:54)
Haha, Judge dredd, natuurlijk is dat niet meer dan logisch....het was ook ironisch bedoeld.
Judge dredd (13-3-2011 om 09:24)
@ mar, hoe bedoeld u, "vreest dat ze het zelf moet betalen" ? Dat lijkt me niet meer als logisch plus een fixe boete wegens het in gevaar brengen van anderen. aanpakken dat onverantwoordelijke stupide gedrag en gelijk uitzetten de ongewenste vreemdeling die lak heeft aan de nederlandse wet.
G.Lindhout (13-3-2011 om 05:15)
@ Judge dredd......Ik ben het echt 100% met je eens, ik zou zo’n figuur echt nooit in mijn auto laten rijde maar toch...... je kijkt te veel films
Mar (12-3-2011 om 10:26)
Ja, die dame is idd (mede)verantwoordelijk. Ik vrees voor haar dat de schade geheel voor haar eigen rekening komt.
Judge dredd (12-3-2011 om 09:14)
Waarom liet de eigenaresse dan toch een vreemd links rijdende buitenlander zonder geldig rijbewijs in haar auto rijden ? die had toch zelf ook kunnen rijden ? persoonlijk acht ik haar verantwoordelijk voor het nemen van onaanvaardbare risico's en het bewust overtreden van de wet.
Cookie-instellingen beheren