Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fransman met hennep op zak

Toegevoegd: 13-03-2011, 19.00 uur
Door: Roland de Jong

WESTDORPE - De politie heeft zondag rond 11.30 uur bij Westdorpe een man aangehouden die in het bezit was van hennep.


De verdachte, een 25-jarige Fransman, werd rond 11.30 uur aan de kant gezet nadat bij de politie een melding binnen was gekomen dat er een auto slingerend over de Eversdam in Westdorpe reed.

De man bleek in het bezit te zijn van 9,4 gram hennep. Of hij zelf ook drugs had gebruikt, is niet bekend. De hennep is in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ron@ld (15-3-2011 om 16:59)
@ de negatievelingen. Diegene die zich telekens zo negatief uitlaten zijn juist diegene die continu gepakt worden. Misschien hebben sommige zelf een strafblad en uiten ze hier hun frustaties. Ook weten ze alles beter maar doen zelf niets aan een veiligere woonomgeving. Alleen maar zeiken!!
T.H.C. (14-3-2011 om 13:46)
Nederland is een hypocriet land, aan de ene kant wel btw over de verkochte wiet vangen, vervolgens in beslag nemen. Legaliseer wiet gewoon, neem je de wind uit de zeilen van de illegale wietkwekerijen, of je verbied het, maar dan ook alcohol, want dat is nog steeds harddrugs.
Gerrit (14-3-2011 om 12:30)
@Bert Schotsman: Als U zelf zo'n slingeraar was tegengekomen, zou u wel anders piepen. En trouwens, het mag nu eenmaal niet. Het lijkt me dat u iets tegen de politie hebt, en dat u daarin nogal gefrustreerd bent. Nou, van mij mogen ze hoor!
Van wezel (14-3-2011 om 12:26)
Ja echt weer te triest voor woorden!!!!wat een vangst zeg petje af hoor helemaal met bert eens ik geloof dat ze echt niks anders meer hebben te doen of durven ze het niet dat zal het eerder zijn!!
Westdorpse (14-3-2011 om 08:56)
@Bert, ik vind het anders heel goed dat ze deze man van de weg geplukt hebben. Als zo iemand aan het slingeren is, is hij een gevaar voor andere mensen. Ik denk dat je anders zou piepen als hij je vrouw / kind/ familie aan zou rijden. Nee hoor politie, goed gedaan!
Berend botje (14-3-2011 om 08:29)
WOW , megavangst , goed gewerkt en opgemerkt dat deze persoon slingerde.dat is toch het oog van de wet die daar voor getraind zijn. En dan nog even het exacte gewicht erbij , knap gedaan hoor!
Cookie-instellingen beheren