Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Controle aanhangwagengebruik

Toegevoegd: 13-03-2011, 19.07 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft zaterdag een verkeerscontrole gehouden op de Poortersweg in Vlissingen. De controle was met name gericht op automobilisten die met een aanhanger reden.

De controle vond tussen 10.00 en 14.30 uur plaats. Drie automobilisten bleken niet in het bezit te zijn van een B+E rijbewijs terwijl dit wel vereist was. Tweemaal kwam het kenteken van het trekkend voertuig niet overeen met dat van de aanhangwagen. Hiervoor werden bekeuringen uitgedeeld.


Volgens de politie had een groot gedeelte van de gecontroleerde bestuurders niet alle benodigde documenten bij zich zoals het rijbewijs en de kentekenbewijzen van de auto en de aanhanger. Zij kregen een waarschuwing.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Aan alle betweters (14-3-2011 om 15:55)
Lekker makkelijk om af te geven op agenten, maar een positieve reactie bij die autokraak zie je niet. Je kan niet verwachten dat elke inbraak voorkomen kan worden door agenten, zovele zijn er niet en hoe wil je een inbreker pakken als je totaal geen gegevens van m hebt? dat weten jullie niet he?
Peterdw. (14-3-2011 om 15:14)
Wat een mentaliteit. Levensgevaarlijk met een aanhangwagen die niet veilig vastgemaakt is in het verkeer rijden of anders gooien we het in de natuur. (sloot)|\ Egoistischer kan niet.
Snap het dan eens (14-3-2011 om 14:46)
Oom agent maakt het beleid niet jongens, dat word voor ze gedaan, en als al die lui gewoon de papieren en rijbewijzen hadden was er niks aan de hand, of wel soms? Ik ben blij dat burger zo goed op de hoogte is van alle cijfers,je struint zeker hele dagen het internet af omdat je werkloos en lui bent
F (14-3-2011 om 14:41)
Tja is makkelijk scoren he voor de baas... Kentekenplaat niet goed, mistachterlicht werkt niet, lading niet goed afgedekt, er is altijd wel wat te mauwen als je goed zoekt... Mooi werk hoor, wees er maar trots op... Zullen wij zelf de overvallers wel 'markeren' met frietvet voor jullie! ;-) grt f
Alfred (14-3-2011 om 13:19)
Inderdaad weer eens een nutteloos iets (zoals verwacht)! Je moet in bepaalde polders bijna een rally vergunning hebben om langs/door de troep te kunnen rijden die gewoon gedumpt wordt. Nou weet ik wel waarom er zaterdag niemand van de politie een kijikje kwam nemen toen er een melding gemaakt is.
Pouw (14-3-2011 om 11:14)
Een ouder iemand van rond de tachtig mag zonder pardon met een aanhanger rijden. Zelf rijdt je zomers met een caravan naar het zuiden wat tot een bepaald gewicht mag maar even met je spullen naar stort wordt beboet. De staatskas is weer gespekt. En de goede burger weer een bekeuring rijker.
Cookie-instellingen beheren