Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
51 files van totaal 179 km

Mannen gepakt voor autokraak

Toegevoegd: 14-03-2011, 15.00 uur
Door: Roland de Jong

YERSEKE - In Yerseke zijn maandagmorgen twee mannen van 19- en 20 jaar, zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden voor een auto-inbraak.

Omstreeks 04.30 uur meldde een getuige dat er mogelijk was ingebroken in een auto die stond geparkeerd aan de Langeville en dat één persoon was weggelopen. De politie ging meteen ter plaatse en doorzocht de omgeving met behulp van een politiehond.


Die pakte een spoor op dat leidde naar een auto die een eindje verderop stond geparkeerd. Door agenten werd het voertuig afgepost. Enige tijd later liepen twee mannen naar de auto die ter plaatse werden aangehouden. De twee zijn ingesloten voor verder onderzoek.

In de Jolstraat werd tussen zaterdagmiddag en maandagmorgen nog een autoinbraak gepleegd. Uit een bedrijfswagen werd de navigatieapparatuur weggenomen ter waarde van een paar honderd euro. Of de verdachten ook hiervoor verantwoordelijk zijn, is niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (15-3-2011 om 17:33)
19 en 20 jaar en zonder vaste woon of verblijfplaats? Triest.
Piet (14-3-2011 om 17:00)
Ach de daders hebben niks te vrezen van justitie. Lees net in een eerder bericht dat incest met kinderen wordt afgedaan met een paar maanden, dus deze knapen zijn binnen een week weer vrij,
Aan agenten (14-3-2011 om 15:46)
Goed gedaan heren, nu tonen jullie alweer aan dat jullie er wel zijn, die mensen die maar afgeven op jullie bij andere misdrijven hoor je hier natuurlijk niet, jammer, maar zo simpel zijn ze! nogmaals goed werk!
Cookie-instellingen beheren