Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Aanhouding voor beledigen agent

Toegevoegd: 17-03-2011, 21.08 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - In de Aagje Dekenstraat in vanavond omstreeks 18.10 uur een 50-jarige Vlissinger aangehouden omdat hij een agent beledigde.


Deze wilde de Vlissinger bekeuren omdat hij alcohol nuttigde op de openbare weg en dat is niet toegestaan in Vlissingen. De man was het niet eens met zijn bekeuring en begon heel hard tegen de agent te schreeuwen en weigerde alle medewerking.

Na veel vijven en zessen wilde hij uiteindelijk wel z'n identiteitskaart aan de agent tonen, maar vond het nog wel nodig om een beledigende term tegen de agent te roepen. Hierop vond de agent het genoeg en hij heeft de man aangehouden en overgebracht naar het bureau.

Daar is proces-verbaal tegen hem opgemaakt wegens de belediging en hij kreeg ook nog een bekeuring mee voor drinken op de openbare weg.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cees (19-3-2011 om 07:22)
Aan sommige reacties kun je zien dat mensen een nare ervaring met de politie hebben gehad. Je kunt niet zomaar een agent beledigen. Dit gaat niet over spullen beschermen maar over een overtreding plegen, als je je gewoon aan de wetten houdt in dit land heb je ook geen problemen met oom agent.
Peter (18-3-2011 om 10:17)
Mogen de politie agente dan wel burgers beledigen, dat is bij ons gebeurd, zelfs intimedatie van hun uit,wordt hier al echt een politie staatje hier, iemand die hard werkt en probeer zijn spullen te beschermen is de klos,een crimineel gaat vrij uit.
Marco (17-3-2011 om 22:47)
Aaaah wat zielig, een agentje beledigd. Luister er dan gewoon niet naar en bekeur hem gewoon. Als ik iemand verrot wilt slaan omdat hij mij beledigd mag ik dat ook niet doen, moet ik hem ook negeren. Hun hebben hem dan niet geslagen ofzo, maar nee gelijk maar naar het bereau.
Cookie-instellingen beheren