Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
100 files van totaal 375 km

Meisje steelt haarbandjes uit winkel

Toegevoegd: 17-03-2011, 21.34 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Door de oplettendheid van medewerkers van H&M in Goes is vanmiddag rond 17.30 uur een winkeldievegge betrapt op het stelen van twee haarbandjes.

Het 16-jarige meisje uit de gemeente Hulst had de haarbandjes in haar tas gestopt en wilde deze meenemen uit de winkel. Zij werd aangesproken door een medewerkster van de kledingzaak. Toen haar werd verteld dat zij even mee mocht lopen naar een kantoortje in de winkel, haalde zij snel de bandjes uit haar tas en gooide deze op de grond.
 
Dit werd weer opgemerkt door een andere medewerker en het meisje kon niet meer onder de diefstal uit. Ze is aangehouden en overgedragen aan agenten van de Zeeuwse politie. Op het politiebureau heeft ze een verklaring afgelegd. Tegen haar wordt proces-verbaal opgemaakt.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lisa (20-3-2011 om 09:22)
Met een prikkertje blikjes en papiertjes opruimen,realiseert ze zich ook wat er door de mens vervuild word op straat,betere straf kunje niet verzinnen als taakstraf,door met een knijpertje rommel op te ruimen op straat
Gerard (19-3-2011 om 21:21)
@Moor, Enigste overdreven hieraan is jouw reactie! Ik heb zelf een winkel en ik kan je vertellen dat er niets zo frustrerends is als winkeldieven! En wat eigenlijk nog frustrerender is zijn de beloningen (straffen kun je het niet noemen) voor winkeldiefstal. FOUT is FOUT!!!
Gerard (19-3-2011 om 21:16)
Ik hoop dat ze als taakstraf krijgt 1 week werken in mijn winkel. Ik verwed er 1000,- eu om dat ze nooit meer zal willen stelen. Flink aanpakken die winkeldieven!
Olivier (18-3-2011 om 12:06)
Keihard optreden het is de laatste tid schering en inslag, de meesten krigen een boete en een pv, maar daar blift het bij. dus als ik gewoon tien winkeldiefstallen pleeg en bi de laatste betrapt wordt heb ik nog winst, Gewoon de cel in sturen, dat werkt veel beter!!!!!
Moor (18-3-2011 om 11:41)
Natuurlijk mag je niet stelen en om erger te voorkomen dat dit meisje meer zal stelen en haar aan te houden en werk van te maken is goed maar ik vind dit wel een bericht met overdreven ophef
Mar (18-3-2011 om 09:05)
Jeetje, meid toch, al die ellende voor een paar haarbandjes? Ik heb er nog wel zo'n 20 voor je hoor! Laat maar weten; maar ga niet jatten zeg!
Cookie-instellingen beheren