Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 90 km

Motorrijder onderuit in Goes

Toegevoegd: 20-03-2011, 20.05 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Op de Deltaweg in Goes is zaterdagmiddag rond 14.45 uur een motorrijder gewond geraakt, doordat hij onderuit ging bij het wegrijden bij een verkeerslicht.

Getuigen verklaarden dat de man vermoedelijk te hard weg wilde rijden bij het verkeerslicht. De motor ging te schuin en de man gleed als het ware weg. De motorrijder, een 23-jarige man uit Goes, ging bij zijn val een paar keer over de kop.


Een takelbedrijf is gewaarschuwd om de motor weg te halen. De bestuurder is naar het ziekenhuis gebracht. Hij verklaarde dat hij veel last had van zijn heup. Het exacte letsel dat de motorrijder heeft opgelopen is niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ducatisti (22-3-2011 om 15:50)
Kees en Quasimoto, jullie reactie is zeer onmenselijk!Jullie vellen een oordeel van n motorrijder die jullie niet kennen,en waar jullie niks van weten.T is al erg genoeg dat die jongen zich heeft bezeerd,en dat zijn tweewieler is beschadigd! Beterschap en veel sterkte voor de motorrijder!Bikergroet
PPiraat (22-3-2011 om 01:05)
Goh wat gunnen we elkaar toch veel, als ik deze reacties lees. Ik snap ook wel (als echte motorrijder) dat mensen zich ergeren als er weer een stel Powerrangers op de mooi gepoetste motoren de weg op komen zodra het zonnetje schijnt en de temperatuur redelijk is. Maar iemand een ongeluk toewensen?FU
Henk (21-3-2011 om 22:33)
Ik vindt dat kees een beetje rare reactie geeft dit is toch niet normaal ik vindt het heel erg wat er hier is gebeurt het is toch ook gewoon een mens en mischien is die jongen wel een echte motor rijder en heeft die niet eens een auto ik vindt het echt smakelooze reacties dit kan echt niet
Joop (21-3-2011 om 15:37)
Daar ben ik het niet helemaal met je eens kees dat stukje waar het gebeurde ligt altijd troep en rotzooi dat zouden ze eens op moeten ruimen
QuasiMoto (20-3-2011 om 22:03)
Laten we hopen dat meer van dit soort mafkezen inderdaad zichzelf eens hardhandig tegenkomen. Bezorgen de echte motorrijders een slechte naam. Dit soort volk rijdt als de 'R' in de maand is in de auto en komt bij de eerste zonnestralen massaal de weg op. Levensgevaarlijk voor zichzelf en anderen.
Kees (20-3-2011 om 20:21)
Dit zouden meer van die opgefokte motorrijders moeten doen. Het was vandaag weer knap irritant met al die mafkezen op de weg. Gelukkig zijn er ook relaxte rijders tussen.
Cookie-instellingen beheren