Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewond na verkeersruzie Boulevard

Toegevoegd: 20-03-2011, 20.22 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Vanmiddag rond 15.30 uur heeft zich een incident voorgedaan op de Boulevard de Ruijter waar de Zeeuwse politie getuigen van zoekt.

Een 35-jarige man zat met zijn dochter van anderhalf op zijn fiets. Ter hoogte van het Loodswezen kwamen er tegenliggers aan en om deze een vrije doorgang te verlenen ging de man uiterst rechts van de weg fietsen.


Een personenauto passeerde hem nog en drukte de fietser bijna van de weg. De Vlissinger klopte op het raampje van de auto en dat werd geopend. De bestuurder gaf de fietser een grote mond en begon te schelden. Omdat de fietser dit niet echt normaal gedrag vond wilde hij verhaal halen bij de automobilist.

Even verderop bleef de Vlissinger dus staan wachten tot de auto een rondje om Michiel de Ruijter had gemaakt. Terwijl de man aan de kant van de weg aan het wachten was, zag hij de personenauto aan komen rijden. Hij zag dat de bestuurder gas gaf en tot zijn verbazing recht op hem af kwam!

De fietser werd, naar eigen zeggen, geraakt door de auto en kwam ten val met zijn fiets en daarop ook nog steeds zijn dochtertje. De man liep een blauwe plek en een pijnlijk been op. De politie is op zoek naar de man in de personenauto.

Bent u getuige geweest van bovengenoemd voorval, of bent/kent u de bestuurder van de personenauto, dan wordt u verzocht zich te melden bij de politie. U kunt bellen met 0900-8844 of naar het politiebureau in Vlissingen gaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (22-3-2011 om 16:06)
Normaal is dat stuk éénrichtingsverkeer; nu, met de werkzaamheden op het Bellamypark even tweerichtings. Dat betekent(zeker voor automobilisten) extra opletten. Wat de bestuurder dus niet deed. En vervolgens nog zo'n aso-actie erachteraan.....dat is te gek voor woorden.
Lian een bezorgde moeder (22-3-2011 om 11:00)
Vlissingse@ ik zeg niet dat het zijn schuld is maar aangezien het kind niet op eigen benen kan staan had ie ook over de gevolgen kunnen nadenken gevaar opzoeken met je kind hoort in mijn ogen niet !!verantwoord gedrag noemen we dat maar dat scheen bij de automobilist ook te ontbreken.
John (22-3-2011 om 09:29)
Iedereen is zo druk met zichzelf bezig op zijn mobieltje dat de rest van de wereld gestolen kan worden.Allemaal selfkickers en maar ouwe hoeren .. Nog een medium erbij Twitter ... kletsen uit een gat in het achterhoofd.. Trouwens waarom moeten die autoos op de boulevard.
Brian (21-3-2011 om 23:53)
Het was zo druk op de Boulevard en niemand neemt de moeite kenteken door te geven of aangifte te doen ? Dan gaat deze bestuurder ( helaas ) vrij uit. Iedereen heeft hier zijn mening klaar maar allen doen we niets op deze aanslag
Miel (21-3-2011 om 22:08)
Hoezo ruzie zoeken?Bestuurder komt er nog goed van af denk ik.Zelf zou ik te hulp zijn geschoten en hem uit de auto gehaald hebben en even laten afkoelen een eindje verderop.Mogelijke getuigen hadden jullie niks kunnen doen?Eigen rechtertje spelen mag weer niet zeker? Levenslange rijontzegging + tbs
Anoniem (21-3-2011 om 18:52)
Welke vader gaat nou ruzie zoeken als hij een kind bij zich heefT?, geef dan zo neppe gangster geen aandacht !
Cookie-instellingen beheren