Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw breekt arm na ongeval

Toegevoegd: 20-03-2011, 20.29 uur - Update: 21-03-2011, 09.34 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Afgelopen donderdag 17 maart heeft omstreeks 09.45 uur een aanrijding plaatsgevonden op de Vrijlandstraat in Middelburg.

Een 76-jarige Middelburgse fietste over voornoemde straat en sloeg af naar het parkeerterrein aan de Vrijlandstraat. Op hetzelfde moment sloeg ook een kobaltblauwe SEAT af naar het parkeerterrein.


De vrouw werd geraakt door de auto en zij kwam ten val. Als gevolg hiervan liep zij een gebroken arm op. De bestuurder van de auto reed door, hoogstwaarschijnlijk omdat hij niets heeft gemerkt van de aanrijding.

De Zeeuwse politie is op zoek naar de bestuurder en verzoekt hem zich te melden op het politiebureau in Middelburg of te bellen met 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
André (21-3-2011 om 18:59)
Mijn moeder verliet met de fiets het parkeerterrein en wilde RECHTS afslaan de Vrijlandstraat in. De auto verliet ook het parkeerterrein en sloeg ook rechtsaf de Vrijlandstraat in. Zij is geholpen door een vrouw en een man, 2 getuigen dus. De vrouw heeft zich nog niet gemeld als getuige. Kenteken: ?
Dini (20-3-2011 om 23:59)
mevr is niet 76 maar 66 jaar en het was niet smiddags maar 'smorgens rond half tien. Het is mijn schoonzus en ik heb haar naar het ziekenhuis gebracht. Ze heeft haar arm gebroken op een rottige plaats, auto is doorgereden met daarin 2 personen die aan het kletsen waren en niet aan het opletten
Cookie-instellingen beheren