Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 23 km

Tasje met medicijnen verloren

Toegevoegd: 21-03-2011, 20.43 uur - Update: 22-03-2011, 10.50 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Zondagmiddag is iemand een tasje met medicijnen verloren in Terneuzen. Dat is maandagmiddag gemeld bij de Zeeuwse politie.

Waar het tasje is verloren is niet exact bekend. De medicijnen die in het tasje zitten zijn slaapmedicijnen. Het gaat om morfine opiaten. De medicijnen zitten in ampullen en kunnen alleen gebruikt worden met behulp van een injectienaald. Deze zitten niet in het tasje.


De medicijnen zijn gevaarlijk bij onjuist gebruik en de politie vraagt dan ook of de vinder ze naar de huisartsenpost in Terneuzen wil brengen. De medicijnen waren verpakt in een klein, geel, stoffen tasje met als opschrift het telefoonnummer van de huisartsenpost in Terneuzen.

Update 22 maart, 10.50 uur: Het tasje met medicijnen is maandagavond weer teruggevonden. Dat meldt de Politie Zeeland.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marina (22-3-2011 om 10:08)
Weer al iemand die deze 'gevaarlijke' spullen niet goed opbergt. Vind dat er met medicijnen zo slordig wordt omgesprongen. En niet iedereen die wat vind brengt dat ook naar de politie of naar het afzender terug.
Cookie-instellingen beheren