Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
26 files van totaal 92 km

'Man moet zes maanden cel in'

Toegevoegd: 21-03-2011, 20.47 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een gevangenisstraf van zes maanden en het betalen van 500 euro schadevergoeding werd maandag in Middelburg geëist tegen een 50-jarige Terneuzenaar.

De Terneuzenaar, die alles ontkent, wordt ervan verdacht begin oktober 2010 zijn vriendin te hebben mishandeld, die vriendin en haar moeder met de dood te hebben bedreigd. Ook zou hij een medewerkster van Emergis die hem begeleidde en twee medewerker van Stichting Clavis hebben bedreigd.


Volgens de aan drugs verslaafde Terneuzenaar ontstaan er steeds maar weer problemen omdat hij (na twintig jaar) nog steeds niet de Nederlandse taal machtig is. Volgens advocaat A. Sol konden de mishandeling en enkele bedreigingen niet bewezen worden en zou daarvoor vrijspraak moeten volgen.

Uitspraak 4 april.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
PPiraat (22-3-2011 om 23:20)
Zal wel komen door communicatieproblemen en cultuurverschillen.... Zo te zien kan ik beter mijn vriendin molesteren dan te hard rijden op de A58.... Praat ik nu wartaal of is dit werkelijkheid????
Cookie-instellingen beheren