Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Harddrugshandelaar gepakt

Toegevoegd: 04-04-2011, 17.34 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Vrijdag heeft de politie een 36 jarige inwoner van de gemeente Schouwen-Duiveland aangehouden. De man wordt verdacht van handel in harddrugs.

De politie is al enige tijd bezig met een onderzoek naar deze persoon nadat er informatie was binnengekomen dat de man zich bezighield met de handel in cocaïne. De man werd aangehouden nadat hij even daarvoor in Zierikzee aan twee andere personen cocaïne had verkocht.


Ook deze twee personen, twee mannen van 34 en 38 jaar, beiden uit de gemeente Schouwen-Duiveland, werden aangehouden. Deze beide mannen zijn inmiddels weer vrijgelaten nadat ze een verklaring hadden afgelegd. De 36 jarige verdachte is op verdenking van de handel in cocaïne in verzekering gesteld en is maandag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Volgens het OM is de 38-jarige inwoner man in bewaring is gesteld door het rechter-commissaris. Hij zit nog 14 dagen langer vast.
 
Bij zijn aanhouding was de 36-jarige man in het bezit van cocaïne en een geldbedrag. Na de aanhouding van de man werden in twee woningen in de gemeente Schouwen-Duiveland nog doorzoekingen gedaan. De politie gaat verder met het onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
MM (6-4-2011 om 20:13)
He he...werd hoog tijd dat er weereens wat opgeschoont werd op SD. Er lopen helaas nog zat dealers rond, en iedereen weet wie ze zijn......
Cookie-instellingen beheren