Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 50 km

Goede score jeugdbrandweer

Toegevoegd: 04-04-2011, 22.11 uur
Door: Roland de Jong
UTRECHT - Jeugdbrandweer Veere heeft zaterdag op het onderdeel aspiranten hoge druk een zeer verdienstelijke 3e plaats behaald.

De jeugdige spuitgasten werden gealarmeerd voor een binnenbrand in de Utrechtse brandweerkazerne ‘Schepenbuurt’.
Bij aankomst bleek de brand te woeden in het magazijn aan de achterzijde van het gebouw.


Na een grondige verkenning bleek dat beneden een brandhaard was ontstaan, welke uitgebreid was naar het zoldertje erboven. Tevens stonden er nog enkele gasflessen in het pand, welke eerst veilig gesteld moesten worden.

Na het juist inzetten van de stralen was de brand binnen een mum van tijd geblust. ’s Avonds tijdens de prijsuitreiking bleek dat jeugdbrandweer Veere goed had gescoord. De 3e plaats geeft recht op een ticket voor de halve finale. Deze wordt gespeeld op zaterdag 18 juni in Leerdam.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anne (6-4-2011 om 10:06)
Een hele mooie prestatie, wel jammer dat van de rest van de zeeuwse ploegen die gespeeld hebben geen vermelding wordt gedaan op de site.
Nathalie Wedts de Swart (5-4-2011 om 12:10)
He Niels en de rest van de JBW van harte gefeliciteerd met jullie 3de plaats een knappe prestatie ik wens jullie heel veel geluk toe in leerdam groetjes nathalie (mama van Niels ) en de kinderen
Cookie-instellingen beheren