Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Kat zorgt voor ongeval letsel

Toegevoegd: 06-04-2011, 12.06 uur
Door: Roland de Jong
'S-HEER ARENDSKERKE - Op de Slotlaan in 's-Heer Arendskerke is woensdag rond 09.45 uur een automobilist tegen een boom gereden nadat hij moest uitwijken voor een overstekende kat.

De automobilist, een 18-jarige inwoner van de gemeente Goes, raakte in de berm en kwam aan de overkant van de weg tot stilstand tegen een boom. Daarbij werd ook een hekwerk vernield.


De bestuurder liep door het ongeval een pijnlijke rug op en is voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. De kat is veilig aan de overkant gekomen. De auto raakte beschadigd en moest worden getakeld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (8-4-2011 om 09:46)
@ Jan: De leeftijd??Geen ervaring?? Gelukkig zijn situaties als deze meer uitzondering dan regel; ergo NIEMAND heeft hier echt ervaring in, al was je 80! ( Wat overigens de toegestane snelheid was)
Moeders (7-4-2011 om 20:47)
@Jan ; je mag daar 80 !! Is buiten de bebouwde kom en hij reed tussen de 50 en 60 km.! Gelukkig is hij er zelf met niet al te veel kleerscheuren van af gekomen !!!!!!!!!!!!!!!
Mar (7-4-2011 om 18:51)
Natas, dit slaat HELEMAAL nergens op! Als een dier plots oversteekt heb je geen tijd om na te denken; je handelt instinctief. Deze jongen reed niet te hard; en van bumperkleven was al helemaal geen sprake.Dus sorry hoor, je meldt weinig zinnigs.
Herman (7-4-2011 om 18:50)
Die jongen heeft wel gelijk, na die huisjes op de dijk staat het bordje einde bebouwde kom, wat betekent dat je daar 80 mag. (er staat geen ander bord)
Jan (7-4-2011 om 17:11)
Ik denk ook dat de leeftijd een rol heeft gespeeld 18 jaar dus nog geen ervaring met zulke situatie's en je mag daar maar 50!!!!
Condor (7-4-2011 om 13:20)
@ Rick, dan was de bestuurder gewoon te onervaren en niet berekend op de gevaren van het verkeer. Als je dat niet snapt, moet je of niet in een auto gaan zitten, of nog maar eens een poosje extra gaan lessen (als je al zo ver bent).
Cookie-instellingen beheren