Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
47 files van totaal 200 km

Baby in snikhete auto Terneuzen

Toegevoegd: 06-04-2011, 19.22 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie heeft vanmiddag in Terneuzen een baby uit een snikhete auto gered. De vader zat in een coffeeshop.


Agenten zagen de auto rond 17.40 uur staan op de Scheldeboulevard. De baby zat hevig huilend en zwetend in de afgesloten auto. Agenten hebben een ruit van de auto ingeslagen, het kindje bevrijd en gekoeld.


Het kindje was door zijn/haar vader achtergelaten in de auto terwijl de man in de coffeeshop zat. Toen de man naar buiten kwam is hij aangehouden voor het in bezit hebben van softdrugs. Hij is verhoord terzake het achterlaten van zijn kind.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Stephannie (13-4-2011 om 23:38)
Ik ben het er mee eens dat een vader geen vader is als hij zen joint belangrijker vind maar wat hier al eerder is genoemd, 9 van de 10 keer zijn het ook gewoon ouders die ff gaan shoppen of blowen weet ik t wat. en dani n de brandende zon hun auto en kind laten staan?? ziek ziek ziek!
ODB (8-4-2011 om 12:01)
@Beppie, ik zeg niet dat ik mijn kind ooit mee zou nemen naar een coffeshop, maar liever naar de coffeeshop dan naar de rooms katholieke kerk, ik bedoel het meer als een steek naar al die hypocriete reacties,ze doen of ze zelf perfect zijn.Kijk eerst naar jezelf, en oordeel dan pas over een ander.
Mar (8-4-2011 om 10:00)
Tsjongejonge, omdat het woord coffeshop valt steigert iedereen 10 x zo hard dan wanneer hetzelfde gebeurt als mamma b.v. even een lippenstiftje wil scoren bij de Hema...en dat gebeurt 10 x vaker. Een beetje relativeren kan geen kwaad hoor!
Es (7-4-2011 om 22:10)
Gelijk afpakken!!!!! en het maakt zeker wel uit waar de vader op dat moment zat. tuurlijk je moet noooooooit je kind alleen achter laten in de auto maar dat hij in een coffeeshop zat zegt wel al genoeg!
Harry (7-4-2011 om 19:33)
@Ronald... dat verstand is al lang in rook opgegaan... en maar volhouden dat jointjes volstrekt ongevaarlijk zijn. haha laat me niet lachen. ben benieuwd of de moeder hier ook een mening over heeft......
Ronald (7-4-2011 om 17:57)
Niet te geloven, rook zelf ook graag een jointje maar NOOIT zou dat voorgaan op het welzijn van m'n dochtertje waar zit in godsnaam je verstand?? geen woorden voor......
Cookie-instellingen beheren