Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
86 files van totaal 352 km

Renesse krijgt cameratoezicht

Toegevoegd: 09-04-2011, 19.55 uur
Door: Maximaal Multimedia
RENESSE - Het centrum van Renesse krijgt cameratoezicht. De gemeenteraad heeft daarmee ingestemd en hoopt op deze manier de overlast in het weekend en het zomerseizoen te verminderen.

Door de komst van het cameratoezicht krijgen agenten meer tijd om in de wijken en rondom het centrum aanwezig te zijn. Ook kan men meer op de routes naar de campings en vakantieparken surveilleren. Ook op deze routes is sprake van overlast en vandalisme.


Behalve de politie is ook een susteam actief in het dorp. Dit team wordt betaald door de gemeente en de ondernemers uit Renesse en bestaat uit professionele beveiligers.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Suske & wistniet (10-4-2011 om 10:05)
Toch wel belachelijk dat de bewoners van die gemeente dat weer moeten betalen omdat een paar prive ondernemingen extreme overlast veroorzaken. maar ja, die moeten nu eenmaal vette winsten maken dus daar kan niets vanaf. de belastingkoe (U DUS) betaald wel weer de winst van de rijke ondernemers.
Cookie-instellingen beheren