Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Asbest gedumpt in Wolphaartsdijk

Toegevoegd: 13-04-2011, 20.34 uur
Door: Manfred Berrevoets
WOLPHAARTSDIJK - Tussen woensdag 30 maart en donderdag 31 maart jl. zijn asbestplaten gedumpt door een tot nu toe onbekende persoon. Politie Zeeland is op zoek naar getuigen die iets meer kunnen vertellen over deze zaak.
 
Tussen 30 maart 17.00 uur en 31 maart 08.00 uur werden op het toegangsweggetje naar recreatieterrein De Piet in Wolphaartsdijk in totaal 88 asbestplaten op de weg achtergelaten. Deze weg bevindt zich tussen de Muidenweg en de Piet.


De platen waren per vier verpakt in doorzichtig plastic en omwikkeld met tape. Bij de in totaal 22 pakketten lag ook puin, vermoedelijk sloopafval. Het Waterschap, dat op die plek wegbeheerder is, heeft aangifte gedaan van de vondst bij Politie Zeeland en die stelt een onderzoek in.
 
Mensen die iets meer kunnen vertellen over de herkomst van de asbestplaten of op wat voor manier die platen op die locatie terecht zijn gekomen, worden verzocht te bellen met 0900-8844 of (anoniem) via 0800-7000.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Natas (14-4-2011 om 06:29)
Ach overal word afval gedumpt, vuilniszakken in de bosjes aan de kant vd weg.wel triest hoor,timmermannnen die hun smurrie in de goot de goot weggooien zonder met water na te spoelen,
Cookie-instellingen beheren