Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Onderzoek naar incident in zwembad

Toegevoegd: 13-04-2011, 20.55 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De Provincie stelt een onderzoek in naar het incident waarbij dinsdag een man onwel raakte in het Vlissingse Vrijburgbad.

Het onderzoek is een standaardprocedure en vindt plaats door toezichthouders van de afdeling Handhaving Natuur en Milieu van de Provincie. Zij controleren of de veiligheids- en toezichtsvoor-schriften van de Wet hygiëne en veiligheid bad- en zwemgelegenheden (WHVBZ) zijn nageleefd.


Eerder incident
Het onderzoek naar aanleiding van een eerder incident in het Vrijburgbad, waarbij twee jongens van 6 en 8 jaar bijna zijn verdronken, is inmiddels afgerond. Hier zijn geen overtredingen geconstateerd.

De conclusie van het onderzoek is dat door de aanwezige toezichthouders van het zwembad voldaan is aan de verplichtingen op het gebied van EHBO en reddend zwemmen, en dat op een juiste wijze gehandeld is en hulp is verleend.

Zie ook:
- 12/04/2011: Drenkeling Vrijburgbad Vlissingen


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren