Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
36 files van totaal 146 km

Letsel bij ongeluk in Axel

Toegevoegd: 14-04-2011, 14.32 uur
Door: Roland de Jong
AXEL - Donderdag omstreeks 10.00 uur vond er een aanrijding plaats tussen een personenauto en een tractor.

De bestuurder van de tractor, een 23-jarige Belg, reed over de Eglantiersweg en wilde linksaf de Zaamslagsedijk oprijden. Toen hij afsloeg werd hij juist ingehaald door een personenauto. Bij de aanrijding die volgende belandde de personenauto op de zijkant.


De bestuurster, een 55-jarige vrouw uit de gemeente Hulst, kwam met de schrik vrij. Een 29-jarige man uit Axel die naast haar zat, werd met licht letsel voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen. Na onderzoek mocht hij later weer naar huis.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jopie (15-4-2011 om 12:57)
Daarom: nooit inhalen op een kruispunt! Ongeacht of iemand zijn richtingaanwijzer wel of niet gebruikt, je kan niet voorzichtig genoeg zijn. Mensen zijn ook maar mensen en vergeten ook wel eens wat, dus in zulke situaties zorgt defensief rijden soms voor het verschil tussen leven of dood!
Bewoner magrette (15-4-2011 om 12:18)
En die controles zijn al weer 2 weken niet gebeurd daarvoor vier keer in de week een uurtje per dag waarvan je ze idd al vanaf een kilometer kan zien staan. maar die 30 kilometer is gewoon belachelijk, daar hebben bewoners van magrette niet om gevraagd.
Bewoner magrette (15-4-2011 om 12:10)
@snelheid dan moet je toch nog eens goed kijken, waar deze bestuurder reed is 30 dat gaat al in voor de versmallingsheuvel namelijk iets waar veel mensen zich in vergissen. die mevrouw had gewoon op dat punt niet moeten inhalen
Snelheid (15-4-2011 om 07:55)
@suzanna; waar deze bestuurster reed mag je anders gewoon 60....
Flesje (14-4-2011 om 22:13)
Lekker de snelheid terug opschroeven naar 50, versmallingen verwijderen en die gekke kronkel bij de paardenstal eruit. Die wekken juist dit soort reacties op! En controle's? Welke? Ik rijdt zowat elke dag over deze weg en heb ze maar 1 keer gezien, vanaf 1 km afstand al! Werkt goed!
Lies (14-4-2011 om 20:11)
@Suzanna, Ik heb dit ongeluk zien gebeuren en het had totaal niets met snelheid te maken, trek geen overhaaste conclusies!! Reageer pas op iets als je het gezien hebt of weet wat er aan de hand is, dan pas heb je recht van spreken!!
Cookie-instellingen beheren