Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
60 files van totaal 222 km

OM wil boete en rijontzegging

Toegevoegd: 14-04-2011, 14.49 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een 40-jarige man uit het Duitse Waldbroel hoorde donderdag op de zitting van de rechtbank in Middelburg een boete van 1500 euro en een rijontzegging (in Nederland) van een half jaar tegen zich eisen.

De man reed op 20 juli 2009 met zijn gezin in zijn auto over de Stoofweg bij Noordwelle en sloeg linksaf richting Renesse de Lokkershofweg in. Daarbij zag hij een hem tegemoetkomende auto over het hoofd.


Bij de botsing die daarop volgde, liep de bestuurster van die auto botbreuken, een scheur in de lever en een gebroken teen op. De vrouw uit Renesse moest door de gealarmeerde brandweer uit haar voertuig worden geknipt. Twee inzittenden bij de Duitse auto hadden lichte verwondingen opgelopen.

Uitspraak over veertien dagen.

Zie ook:
- 20/07/2009: Drie gewonden bij ongeval Noordwelle


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jeroen (14-4-2011 om 19:52)
En rij je iemand dood ben je je pasje/papiertje 1 jaar kwijt + wat uurtjes werken. Schiet je een kogel bij iemand, 1 jaar is hij dood 2 jaar met kans op vervroegde. En dat in deze harde maatschappij anno 2011, klopt gewoon helemaal niks van. Maarja wie zal er om malen, die prutsers in Denhaag? xD
Cookie-instellingen beheren