Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 38 km

Meisje vermist vanuit Goes

Toegevoegd: 18-04-2011, 15.44 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Sinds zondag wordt de 14-jarige Mandy Buist uit Ossendrecht vermist. Ze is na een bezoek aan haar moeder en stiefvader in Goes niet teruggekeerd in de instelling waar ze verbleef. Mogelijk is ze naar Deventer gegaan. Dat meldt TROS Vermist.

Mandy heeft lang zwart/blond (geverfd) haar, bruine ogen, eenblanke huidskleur en sproeten in het gezicht. Ze is 1.65 meter lang en heeft een stevig postuur. Op het moment van verdwijning droeg Mandy een rode jas, een zwarte trainingsbroek, een blauw trainingsjasje en nikes.


Ze heeft een grote shoppertas bij zich van de Aldi.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik (21-4-2011 om 11:58)
Is ze alweer terecht? Ik heb op Tros Vermist pagina gekeken en daar was er niets over bekent.
Tommie (19-4-2011 om 08:30)
@Ik wel, doe eens niet zo bijdehand. Als je het zo goed weet, plaats dan zelf een link als iemand er om vraagt! Zo eenvoudig is een foto trouwens niet te vinden hoor.. of ze is inmiddels al terecht? http://twitpic.com/4md9lf
Ik wel (18-4-2011 om 21:35)
@Ik begrijp het werkelijk niet. Als je even de moeite neemt om naar de site van vermist te gaan, dan kun je daar een poster downloaden!
Ik begrijp het werkelijk niet (18-4-2011 om 17:25)
We hebben amber alert, we hebben foto's, we hebben sinds gisteren een vermissing. Hoe kunnen wij mensen mee helpen opletten???? Er lopen meerdere meisjes met zwart/blond geverfd haar en sproeten en rode jassen. Hoe komt het nou dat er WÉÉR geen foto is??? Familie veel sterkte toegewenst!
Cookie-instellingen beheren