Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
49 files van totaal 167 km

Overvallers zaten op scooter

Toegevoegd: 19-04-2011, 14.23 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De daders van de overval op Hotel Piccard in Vlissingen zijn vermoedelijk gevlucht op een scooter. Dat meldt de politie.

Het hotel aan de Badhuisstraat werd vrijdagochtend overvallen door twee mannen. De politie denkt dat zij daarna rond 11.15 uur zijn weggereden samen op één scooter. Volgens de politie was het opmerkelijk dat er delen van de scooter waren afgeplakt.


De politie verzoekt getuigen die deze scooter hebben gezien zich te melden op het politiebureau in Vlissingen of te bellen naar 0900-8844. Blijft u liever anoniem, dan kunt u bellen naar 0800-7000.

Zie ook:
- 15/04/2011: AT ingezet na overval hotel


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pim F (19-4-2011 om 17:12)
Knap staaltje werk weer van de politie. Vraag naar een scooter!?!?!? Hoeveel scooters rijden er in vlissingen??? Geef video beelden vrij of loof een beloning uit en gegarandeerd worden ze gevonden of verlinkt door iemand. Kijk trouwens eens bij bloemenlaan/frietboer, deze hangjongeren weten ook meer
Een vlissinger (19-4-2011 om 15:20)
De politie DENKT dat ze weggereden zijn op een scooter, ze weten wel dat er delen afgeplakt waren hoezo denkt,dan weet je het toch zeker of ben ik gek ?
Cookie-instellingen beheren