Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
32 files van totaal 100 km

Bejaarde van snelweg gehaald

Toegevoegd: 20-04-2011, 20.47 uur
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - Woensdag rond 17.45 uur kreeg de politie een melding dat een oudere man met zijn fiets op de A58 liep. Een passant had zich over de man ontfermd en de politie gebeld.


Agenten troffen ter plaatse de man aan. Het bleek te gaan om een 85-jarige Middelburger die op weg naar huis letterlijk de weg kwijt was. Hij werd in de politieauto gezet en zijn fiets werd via een naast liggend terrein terug naar Souburg gereden. Daar werd hem uitgelegd hoe hij het beste naar Middelburg kon fietsen.

Voor de zekerheid werd hij door de agenten begeleid tot aan Groot Abeele waarna hij wegreed richting Middelburg.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
T. (22-4-2011 om 22:31)
Leuk hé, die politie. Als er een kind bijna overreden is, komen ze niet. Als er een gestolen fiets terug is gezien, hebben ze het te druk. Blijkbaar zijn ze nu ook te beroerd om een arme oude man fatsoenlijk bij z'n huis af te zetten. Optillen die krent en doen! Ze incasseren te veel voor NIETS!
Oost-souburger (22-4-2011 om 10:47)
Hou toch op met als ,de politie heeft een voorbeeld funcie,nee ze hhalen hem van de a58 af en zetten hem bij abeele af,van nou ,zoek het nou maar zelf maar weer uit ,t lijk mij toch als je met je ga fietsen op de a58 erg ver heen bent ,misschien op laten nemen die man .
Anny (22-4-2011 om 08:09)
Mijn reactie ging niet over de man uit vogelwaarde maar uit middelburg groot misverstand dus
Miel (22-4-2011 om 07:00)
Een oude man thuis brengen is te veel moeite,omdraaien met de dienstauto en de achtervolging in zetten om een bellende bestuurder aan te houden en een boete a 180 eu te geven doen ze veel liever dat is hun dienstbaarheid geen enkele moeite voor onze beste vrienden.Goed dat er politie is !!! Ha Ha Ha
Passant (21-4-2011 om 20:21)
Anne: ik was op weg naar voetbal met zoon en kon ook fiets vd man niet meenemen. Anders had ik dat gedaan. en ja, hij was Alleen! En op de fiets op A58, En nee, ik bel niet ZOMAAR de poltie en zeik ze ook NIET af, viel alleen tegen dat ze de toestand vd man, in mijn ogen niet goed in hebben geschat
Les (21-4-2011 om 17:56)
De politie kan ook nooit wat goed doen he volgens de reacties.. Lees vaak zat reacties als "Niets beters te doen? Ga boeven vangen" Nee geen tijd voor, want ze moeten oude mannetjes die verdwaald zijn thuis gaan brengen.... Had de passant wellicht ook wel even kunnen doen? Ipv politie bellen
Cookie-instellingen beheren