Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 30 km

Arrestaties voor vernieling en bedreiging

Toegevoegd: 22-04-2011, 20.05 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag drie personen aangehouden wegens vernielingen en bedreiging.

Een 15-jarige jongen uit Vlissingen werd rond 00.30 uur in de Oosterscheldestraat in Middelburg aangehouden op verdenking van vernieling. Hij zou eerder die nacht op de Pottenbakkerssingel in Middelburg vernielingen hebben gepleegd aan fietsen en een ruit.


De jongen werd meegenomen naar het bureau. Daar aangekomen bedreigde de jongen de agenten. Een 16-jarig meisje uit Middelburg en een 21-jarige man (woonplaats onbekend), die in het gezelschap van de 15-jarige jongen waren, zijn tevens aangehouden. Er wordt onderzocht of zij ook vernielingen hebben gepleegd.

Enkele fietsen die bij de Pottenbakkerssingel in het water waren gegooid, zijn er door de politie uit gehaald. Het gaat om een viertal fietsen die nu op het politiebureau staan te wachten op hun eigenaar. Mist u uw fiets die eerst nog aan de Pottenbakkerssingel stond? Kom dan langs op het bureau Achter de Houttuinen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lia (23-4-2011 om 08:19)
Ach snotneusjes, je hoort erbij denken ze,door politie te bedreigen,ze hebben geloof ik niks in familie zitten.triest.
Peter (23-4-2011 om 06:58)
Ik zag vrijdagmorgen de mannen van de gemeente de fietsen uit het water halen. HULDE VOOR HUN !!!!
T. (22-4-2011 om 22:34)
Ik kan het niet vaak genoeg zeggen: Ouders, ga je kinderen opvoeden! Just Do It!
Bloemknop (22-4-2011 om 20:34)
15 jaar en dan bedreigingen uiten die moet zich echt diep schamen en hier past maar 1 straf voor: strenge heropvoeding waarin hij leert respect hebben voor andermans eigendommen, en ook een stevig gesprek met de ouders is hier op zijn plaats.
Adri (22-4-2011 om 20:31)
Hahaha, 15 jaar en een politieagent bedreigen. Of die gast was onder invloed of hij moet nog een hoop leren.........
Cookie-instellingen beheren