Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

16 Bekeuringen bij controles

Toegevoegd: 23-04-2011, 12.04 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Vrijdag vonden op de Krooneveldweg in Middelburg en de Weijevlietweg in Vlissingen verkeerscontroles plaats. Bij deze controles zijn 46 voertuigen gecontroleerd.

Het accent van de controles lag op het recreatieverkeer. Van de 46 voertuigen kregen er 16 een proces verbaal. Dat gebeurde met name voor te weinig profilering op de band: in vier gevallen had een band te weinig profiel, in een ander geval waren twee banden aan vervanging toe.


Verder werden boetes uitgedeeld voor een onjuist aangebrachte hulpkoppeling (1x), een niet werkend remlicht van de aanhanger (2x), het overschrijden van een doorgetrokken streep (1x) en het voeren van een onjuist kenteken (2x).

Verder reed er iemand zonder het juiste rijbewijs en droegen drie mensen geen autogordel. Een iemand overschreed het maximaal aantal toegestane decibels (1x). Bij de controle werden 2 openstaande boetes geëind en een persoon bleek te rijden onder invloed. Na onderzoek is zij met 1 uur rijverbod heengezonden


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Roel (24-4-2011 om 10:54)
Tja...leuk is anders...dat grote overtedingen worden bekeurd is in mijn ogen prima, maar geef dan voor de kleine overtredingen eerst een waarschuwing
Gizmo (23-4-2011 om 19:06)
Jaja, ook de toerist zal uit de eerste hand ervaren dat de Zeeuwsche veldwachters hun werk uitermate serieus nemen... Ik ben 40 jaar woonachtig geweest in Brabant en ben daar in al die jaren 5 x staande gehouden. Woon hier nu 8 jaar en denk nog deze week de 50ste x te halen. Alvast gefeliciteerd!
Jan (23-4-2011 om 12:24)
Toeristen Hartelijk Welkom in Zeeland !!!!!!!!!
Cookie-instellingen beheren