Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 17 km

Dief meldt zichzelf bij politie

Toegevoegd: 24-04-2011, 13.10 uur
Door: Roland de Jong
AXEL - Een man die zaterdag in een spontane bui een korte broek had gestolen, heeft zich zelf weer gemeld bij de politie.

De 33-jarige Axelaar bevond zich rond 12.00 uur met vier vrienden in een sportzaak in de Passage in zijn woonplaats. De Axelaar ging een korte broek passen in een paskamer en besloot deze maar meteen aan te houden. Hij deed zijn eigen broek er overheen en rende het pashokje en de winkel uit. Zijn vrienden verbaasd achterlatend.


De winkelier belde de politie en twee agenten van de Zeeuwse politie kwamen ter plaatse om de aangifte op te nemen. De verbaasde vrienden besloten intussen om de broek met z'n allen af te rekenen. Op het moment dat de agenten de Passage inliepen, meldde de dief zich bij hen.

Hij is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met een officier van justitie kreeg de Axelaar een boete opgelegd van € 150,-. Deze betaalde hij meteen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren