Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken Pool veroorzaakt botsing

Toegevoegd: 24-04-2011, 13.13 uur
Door: Roland de Jong
SCHARENDIJKE - Zaterdagmiddag rond 17.45 uur reed een 56-jarige Poolse automobilist in de Dijkstraat in Scharendijke tegen een geparkeerde auto aan. Hij was dronken.

Omstanders vermoeden dat de Pool gedronken had. Zodoende werd de politie ingeschakeld. Toen twee agentenop de plaats van de aanrijding kwamen, hebben zij een blaastest afgenomen bij de Poolse man. Hij bleek bijna vijf keer de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken te hebben.


Het rijbewijs van de man is ingevorderd en op het bureau heeft hij een verklaring afgelegd. Hij vertelde de agenten dat hij twee biertjes had gedronken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Biertje (24-4-2011 om 16:06)
2 biertjes? Grapje zeker. Nu hebben we best wel sterk bier in Zeeland maar 5 x teveel door 2 biertjes, nee dat lukt echt niet.
Jeroen (24-4-2011 om 15:02)
Die moeten ze eerst een goeie straf geven ,daar na gelijk het land uit donderen en hier nooit meer toe laten. Als ze nuchter zijn kunnen ze niet eens fatsoelijk auto rijden..
Cookie-instellingen beheren