Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 24 km

Inbrekers opgepakt Middelburg

Toegevoegd: 24-04-2011, 13.26 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een bewoonster van een woning aan De Krammer in Middelburg kwam vannacht rond 03.15 uur thuis in haar woning toen zij de schrik van haar leven kreeg.

De vrouw zag namelijk twee mannen in haar woning in de Stromenwijk die daar niet thuis hoorden. De vrouw vluchtte naar haar buren en de inbrekers gingen er op de fiets vandoor. Bij de buren heeft de vrouw de politie in kennis gesteld van de inbraak en het signalement van de daders. Er werd meteen een zoekactie naar de dieven op touw gezet.


Door twee agenten van de Zeeuwse politie werden ongeveer 20 minuten later in de Oosterscheldestraat in Middelburg twee mannen aangetroffen die voldeden aan het signalement van de vermoedelijke daders. Ook toevallig was dat de mannen een laptop in hun bezit hadden die zojuist was weggenomen uit de woning aan de Krammer.

Beiden zijn aangehouden door de agenten en overgebracht naar een politiecel in Torentijd waar zij vandaag nader aan de tand gevoeld gaan worden. De verdachten komen uit Vlissingen en Middelburg en zijn 17 en 20 jaar oud.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jo (25-4-2011 om 09:02)
De rest van hun jeugd in een verplicht heropvoedingscamp zetten, dan zijn we er hier van af.
Marga (24-4-2011 om 15:13)
20 en 17 jaar dat is dan lekker als dat je zonen zijn. Hoe brutaal en onbechoft op zo'n jonge leeftijd! Een strenge heropvoeding nodig en goed duidelijk maken dat er gewerkt moet worden als je een laoptop wil. Walgelijk en waardeloos gedrag van deze 2 snotjong.
Jack (24-4-2011 om 15:06)
Het zal je jong maar zijn,de ouders van die knul van 17 moeten ze uit hun ouderlijke macht zetten en die twee moeten opsluiten en de sleutel de Westerschelde in mijten.
Jeroen (24-4-2011 om 14:48)
En wie weet wat deze gasten nog meer in hun verblijf adres verstoppen, en wat ze zoal de laatste tijd buit gemaakt hadden.
Cookie-instellingen beheren