Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 94 km

Drukke Paasdag voor strandwacht

Toegevoegd: 25-04-2011, 00.01 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De strandwacht Vlissingen beleefde de 1e Paasdag een drukke stranddag.


De ochtend was nog vrij rustig, mede vanwege lichte sluierbewolking en een druk bezochte Paamarkt op de Boulevards. Maar na het middaguur brak de zon goed door en werden de stranden druk bezocht. Eén keer werd een kind op het strand vermist. Het kind werd echter binnen enkele minuten alweer teruggevonden.

Een Poolse man werd door de reddingsboot voor het badstrand uit het water gehaald nadat deze tevergeefs achter een bal aan zwom en vervolgens door een combinatie van onvoldoende zwemvaardigheden, de stroming en het koude zeewater ( 13 gr. C) in de problemen kwam.

Een passerend zeeschip veroorzaakte omstreeks 16.45 uur een hoge vloedgolf op het badstrand waardoor verschillende goederen en personen onbedoeld te water raakten. Verder veroorzaakten twee buitenlandse dronken mannenoverlast op het strand en Boulevard, deze werden door de politie ingerekend.

Diverse keren werd eerste hulp verleend bij kleine ongevallen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren