Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 24 km

Vermist jongetje weer terecht

Toegevoegd: 25-04-2011, 17.23 uur - Update: 25-04-2011, 17.35 uur
Door: Manfred Berrevoets
WESTKAPELLE - Een 6-jarig jongetje is maandag enkele uren vermist geweest. Hij werd uiteindelijk gevonden op het strand bij Oostkapelle en opgevangen door de strandwacht. 

De KNRM rukte met twee reddingsboten en een kustwachtvoertuig uit om te zoeken. Daarnaast is er ook een helikopter opgeroepen voor de zoekactie. Ook de politie zocht mee met een strandjeep evenals de reddingsbrigade.


Het jongetje was het laatst gezien bij strandpaviljoen 7 Golven in Domburg. Een kwartier nadat de grote zoekactie op touw werd gezet is het jongetje gevonden in Oostkapelle.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (27-4-2011 om 17:37)
@ Marga: Dat is idd en hele goeie tip van jou! Er zijn ook van die naamplaatjes voor om je nek; maar dit is misschien nog wel beter!
Mischa (27-4-2011 om 09:57)
Netjes Esther!! Ik zou de politie of de Strandwacht even bellen als ik jou was, die kunnen je vast verder helpen.
Inge (strandwacht Domburg) (27-4-2011 om 09:46)
@ Esther Het ventje is met zijn ouders herenigd en hebben nog een tijdje bij ons op de post gezeten. Hij was idd nogal verbrand, maar maakt het prima. We hebben ook verder niks meer vernomen daarna.
Dr.acula (27-4-2011 om 05:19)
Het is weer de tijd dat kinderen stil verdwijnen als je even niet oplet,maar geef ze een waterbestendig bandje om als je in een omgeving bent waar veel mensen zijn,het is verstandig/makkelijker voor de zoekers/vinders,iedereen heeft wel een gsm bij zich,u bent wel bereikbaar voor vrienden/familie.
Esther (26-4-2011 om 21:25)
B)Uiteindelijk bij de strandwacht aangekomen, hoorde k dat hij al drie uur vermist was. Drama voor z'n mama en rest. Hoop dat ze dit snel vergeten. Hij was nogal verbrand en moe, dus ben eigenlijk wel heel benieuwd hoe het met hem is. Moet steeds aan hem denken...
Esther (26-4-2011 om 21:24)
A)Mijn vraag is of iemand weet hoe het nu met dit jongetje is? Ik ben namelijk met hem op zoek gegaan naar zijn mama, omdat hij in elkaar gedoken bij ons op strand zat te huilen...
Cookie-instellingen beheren