Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
37 files van totaal 122 km

Rijplaten gestolen in Rilland

Toegevoegd: 27-04-2011, 17.53 uur
Door: Manfred Berrevoets
RILLAND - Op de Sint Martijnsweg in Rilland werden in de nacht van dinsdag op woensdag van een bedrijfsterrein een stuk of dertig rijplaten gestolen.


Ook werd op het terrein ingebroken in containers en in de mobiele kraan. Behalve de rijplaten werden ook een koffiezetapparaat en een laadschop gestolen.

Er werden enkele hekken en sloten vernield en in de kraan werd het dashboard gesloopt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arie (27-4-2011 om 23:05)
D'r word wel flink gestolen de laatste tijd zeg, zouden het niet steeds dezelfden zijn? Ik doel op de 30+ Airbags in Ritthem, 5 Auto's in Goes, rijplaten met grote regelmaat, binnenkort zeker weer koperen leidingen of wat zal het worden.. Pakken die lui!
Lion (27-4-2011 om 18:38)
Ik snap niet dat dat niet opgemerkt word,rijplaten zijn groot,en dus moet je dat met vrachtwagen en kraan laden. tis triest dat mensen niet van andermans spullen af kunnen blijven. zon plaatje kost toch gauw 1000 euro
Cookie-instellingen beheren