Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Joyriding met vorkheftruck

Toegevoegd: 30-04-2011, 11.39 uur
Door: Manfred Berrevoets
ZONNEMAIRE - In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 03.00 uur zijn op de Rietdijk in Zonnemaire twee mannen aangehouden. De mannen waren in beschonken toestand met een vorkheftruck op weg gegaan en hadden daarbij schade aangericht aan een geparkeerde personenauto.

Beiden waren zwaar onder invloed van alcohol. De 20-jarige man uit de gemeente Schouwen Duiveland had 2 maal de toegestane hoeveelheid alcohol genuttigd. Zijn maat, een 20-jarige man uit Dronten had 4 maal de toegestane hoeveelheid alcohol genuttigd. Ze zijn meegenomen naar het bureau.


Van beiden is het rijbewijs ingenomen en ze ontvingen proces verbaal voor rijden onder invloed en baldadigheid.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tom (2-5-2011 om 00:34)
Pakt de politie die gasten een keer hard aan is het weer niet goed...
Arie (30-4-2011 om 23:30)
Rijbewijs ingenomen? Voor een heftruck is geen rijbewijs benodigd, kunnen ze je rijbewijs ook innemen als je beschonken op de fiets zit? En als je wandelt? Dan ook?
Zierikzee-enaar (30-4-2011 om 16:22)
Allebei hun rijbewijs kwijt? wel een beetje zwaar overdreven zeg!
Cookie-instellingen beheren