Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
66 files van totaal 234 km

Strandwacht redt hond uit water

Toegevoegd: 01-05-2011, 15.43 uur
Door: Omroep Zeeland
ZOUTELANDE- De strandwacht Vlissingen heeft vanmiddag een hond gered uit de vaargeul bij Zoutelande.


De hond, een jonge boxer van acht maanden, was onderkoeld en vocht voor haar leven. De bemanning van de strandreddingboot slaagde erin het dier aan boord te krijgen en naar het strand te brengen. De hond, genaamd Lara, werd daar in folie gewikkeld en samen met de eigenaresse, een vrouw uit Veghel, naar een dierenarts gebracht.  

Eerder vanochtend hebben de politie te water en de strandwacht Vlissingen gezocht naar een vermiste kitesurfer. Dat gebeurde nadat een sportvisser in de vaargeul bij Dishoek een los vliegerzeil had gevonden. Na enige tijd meldde de vermiste man zich zelf. Hij was in de problemen gekomen door de sterke aflandige wind. Na het losmaken van zijn kite had hij zelf het strand bereikt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Debbie (3-5-2011 om 11:03)
Klasse!! Beterschap Lara!
Han (3-5-2011 om 08:52)
Geweldig,ja toppie ,wat een lieve mensen wonen er in zoutelande ,ja hier word ik ook heel blij van ,ik hoop dat alles goed gaat met Lara en het vrouwtje
Mar (2-5-2011 om 15:50)
Van dit soort berichtjes word ik helemaal blij! Klasse!
Ina (1-5-2011 om 16:31)
hartstikke fijn dat de reddingsbrigade dit ook doet en/of wilt doen, fijn , ik waardeer dit zeer, complimenten en bedankt!!!
Marga-Amivedi-Walcheren (1-5-2011 om 16:23)
Geweldig strandwachten!!! Sterkte voor Lara en haar baasje.
Cookie-instellingen beheren