Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 59 km

Jongen (12) bedreigd met neppistool

Toegevoegd: 01-05-2011, 18.15 uur
Door: Manfred Berrevoets
SAS VAN GENT - Zaterdagmiddag werd een 12-jarige jongen uit de gemeente Terneuzen in de Zwembadstraat in Sas van Gent gedwongen een blikje energydrink af te geven aan een 17-jarige jongen uit dezelfde gemeente.
 
De 12-jarige jongen zat met vrienden bij de skatebaan in de zwembadstraat toen twee jongens en een meisje hun richting op kwamen. Een van die jongens maakte de 12-jarige onder bedreiging van een soort neppistool, dat hij van de andere jongen kreeg zijn blikje energydrink afhandig.


De vader van de 12-jarige heeft de 17-jarige jongeman even later aangehouden en afgeleverd op het politiebureau in Terneuzen. De 19-jarige eigenaar van het neppistool is zaterdagavond in zijn woning in de gemeente Terneuzen aangehouden. De twee jongens zijn in verzekering gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
MOEDER VAN DE 19 JARIGE !!! (16-5-2011 om 08:17)
@Esther met jou kan ik praten er word al zo snel 1 vinger gewezen is het niet de opvoeding van de ouders dan is het wel de kind. De maatschappij zou eens moeten veranderen het begint al met school tegenwoordig worden ze al aangesproken met hun voornaam. HOE dan ook RESPECT is ver te zoeken !!!
Esther (10-5-2011 om 12:58)
Respect voor deze moeder en ook mijn zoon heeft fouten gemaakt en ik blij hem ook steunen ,wat men ook zegt. Deze pistolen hebben al veel ellende teweeg gebracht, belachelijk dat ze op de kermis te winnen zijn. Ondanks een goede opvoeding zijn er factoren die je als ouder niet in de hand hebt.
MOERDER VAN DE 19 JARIGE !!! (5-5-2011 om 14:19)
@MAR dank je wel voor u reactie ook ik als moeder zijnde baal hier enorm van maar iets wat hij geen schuld aan heb vind ik ook niet dat hij daar voor gestraft moet worden. Hij had IDD beter moeten weten zoiets niet aan te nemen op de KERMIS dat is namelijk al eerder voor gekomen. STOM VAN HEM !!
Mar (4-5-2011 om 21:07)
Carina, nu zeg je eigenlijk precies waar het om gaat:ïedereen speelde vroeger met een neppistool". Alleen was dit geen spelen... Lof trouwens voor de moeder van de 19-jarige; dapper om te reageren!
Ik (4-5-2011 om 20:17)
Een beter milieu begint nog steeds bij jezelf geloof ik...!
G v v (3-5-2011 om 22:58)
Even voor de duidelijkheid het is niet het speeltje van die j van 19!! En tuurlijk had hij er wat van kunnen zeggen.... maar had dat wat uitgemaakt als hij er wat van had gezegd? Ik denk ut niet! hij gaat niet over die jongen van 17 of wel soms? Het had gewoon niet mogen gebeuren
Cookie-instellingen beheren