Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man steelt podiumdelen in Hulst

Toegevoegd: 01-05-2011, 18.18 uur
Door: Manfred Berrevoets
HULST - Op het Cornelis de Vosplein in Hulst is zaterdag om 05.00 uur een 18-jarige man (woonplaats onbekend) aangehouden. De man had enkele podiumdelen gestolen.


Mensen die met het podium bezig waren, hadden al geruime tijd overlast van de man en hebben hem uiteindelijk aangehouden. Hierbij werd een 18-jarige inwoner van Hulst in zijn arm gebeten. De podiumdelen zijn teruggevonden. De 18-jarige had ook met een fiets tegen de muur gegooid.

Bij zijn aanhouding sloeg hij beledigende en bedreigende taal uit richting de agenten en de podiummedewerkers. De 18-jarige is naar Torentijd gebracht en de zaak is nog in onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Beet (4-5-2011 om 09:13)
Heb de beet op de arm gezien. Dader mag van mij heel lang in Torentijd blijven zitten. Dit is echt niet normaal. Hoe oud was de bijter. Lijkt wel een baby van 18 mnd.Hoop dat slachtoffer een flinke duw gegeven heeft en dat de dader zich niet meer laat zien in Hulst.Weer een beetje rustiger hier dan.
Cookie-instellingen beheren