Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 32 km

Alcohol in spel bij frontale aanrijding

Toegevoegd: 07-05-2011, 11.33 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Vrijdag  vond op de kruising Koningsweg/Paul Krugerstraat een frontale aanrijding plaats. Er was alcohol in het spel.

Een 39-jarige Middelburgse automobilist kwam om 18.00 uur vanuit Nieuwe Vlissingseweg en reed richting de Koningsweg. De andere automobilist, een 54-jarige Vlissinger kwam vanaf Koningsweg en reed richting de Paul Krugerstraat.


Er ontstond een frontale aanrijding waarbij beide auto's zwaar beschadigd raakten. De 39-jarige Middelburger bleek meer dan 2,5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol te hebben gedronken en zijn rijbewijs werd ingenomen.

De politie zoekt getuigen; zij worden verzocht te bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
G. van der Hoeven (27-5-2011 om 01:43)
Ik was slachtoffer van deze alcomobilist. nu, hand in gips gebroken middenhandsbeentjes. veroorzaker heeft niet eens de moed zijn verzekering in te schakelen en is doorgereden en daarna weggelopen. hij is door rood gereden. dit soort mensen zijn gevaar voor iedereen en verdienen geen rijbevoegdheid.
R (7-5-2011 om 14:08)
Ik heb het zien gebeuren, want ik was op het fietspad. Dat die schoft alcohol in zijn mik had wist ik niet.
Loes (7-5-2011 om 11:56)
Keurig werk, er rijden nog teveel bezopen apen rond.en helaas een ander is erbij betrokken altijd mede danzij een ander in het verkeer,
Cookie-instellingen beheren