Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandje bij Elopak Terneuzen

Toegevoegd: 08-05-2011, 14.02 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Bij verpakkingenproducent Elopak aan de Haarmanweg in Terneuzen heeft zaterdagavond korte tijd brand gewoed.

De brandweer rukte rond 20.50 uur uit voor een brand in een afvoerpijp van een afzuiginstallatie. Om het vuur te kunnen bestrijden, heeft de brandweer de pijp losgekoppeld.


De brandweer zette een tankautospuit en een haakarmvoertuig in. Met het haakarmvoertuig is een container die op het terrein stond verplaatst om zo meer werkruimte te creëren. Een opgeroepen extra bluswagen kwam niet ter plaatse.

Rond 21.30 uur kon het sein brand meester geworden. Niemand raakte gewond. Over de oorzaak van de brand is niets bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren