Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 18 km

13 Arrestaties na vernielingen

Toegevoegd: 08-05-2011, 21.28 uur
Door: Roland de Jong
BRESKENS - De politie heeft zaterdag rond 22.45 uur 13 personen in de leeftijd van 16 tot 24 jaar aangehouden voor vernieling.

Die avond rond 22.15 uur was melding gedaan dat op de veerboot Breskens-Vlissingen een groep zou zitten die diverse vernielingen hadden gepleegd in de vertrekhal in Breskens. Na afmeren van het voetveer aan de Vlissingse zijde werd de groep opgewacht.


Besloten werd de groep aan te houden en in te sluiten in Torentijd. Dit omdat op dat moment nog niet duidelijk was wat er was vernield en wie de vernielingen had gepleegd. Na verhoor en opmaken van proces-verbaal zijn alle 13 betrokkenen vanmiddag weer in vrijheid gesteld.

Uit onderzoek is gebleken dat er in de vertrekhal onder meer diverse prullenbakken waren omgegooid/vernield.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren