Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

College blij met uitspraak rechter

Toegevoegd: 10-05-2011, 13.58 uur
Door: Roland de Jong

VLISSSINGEN - Een 29-jarige Vlissinger die een parkeerwachter bedreigde met geweld is begin deze maand door de rechtbank van Middelburg veroordeeld.

De man kreeg een werkstraf van 100 uur, waarvan 50 uur voorwaardelijk. Het college van burgemeester en wethouders van Vlissingen vindt dat deze uitspraak opnieuw duidelijk maakt dat geweld tegen een ambtenaar in een openbare functie niet wordt getolereerd.


De gemeente hoopt dat van deze veroordeling een preventieve werking uitgaat.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rick (12-5-2011 om 13:42)
@dorpsbewoner.... Ook dat is al parkeren, heel erg simpel. En ik wil er aan toe voegen dat ik het van U ook erg onbeschoft vind om gewoon weg te rijden. Deze mensen doen ook gewoon hun werk. En als men het met een boete niet eens is, kan men altijd nog in beroep gaan.
Adri (12-5-2011 om 09:44)
@dorpsbewoner: stilstaan op de openbare weg zonder dat vanuit de verkeerssituatie daar reden toe is heet parkeren. Parkeren doe je in de daartoe aangewezen vakken en daar betaal je dan voor indien dit vereist is. Betaal je niet, of parkeer je buiten de vakken, krijg je een bekeuring. Simpel.
Dorpsbewoner (12-5-2011 om 08:41)
VdVonck: goed lezen, mijn dochter stond 3 minuten stil op de openbare weg, had niet geparkeerd en was niet weg geweest. Ik was even in- en uitgestapt, toch ging de overijverige boa moeilijk doen. Conclusie: Niet brutaal worden maar gewoon wegrijden dus!
T. (11-5-2011 om 22:49)
Kotsmisselijk ben ik van die geweldincidenten! Veel te weinig straf gekregen, harder aanpakken die lui. En die parkeerwachters zijn hier inderdaad ook corrupt. @wateenonzin: Laat de oostbloklanden hier buiten, in Nederland is het geen haar beter! En iedereen maar wijzen met vinger naar oosteuropeane
VdVonck (11-5-2011 om 16:06)
Of je nou 3 minuten of 3uur weg bent, je hebt gewoon te zorgen dat je voldoende betaald! Wij wonen in het centrum van Goes en betalen parkeergeld voor eigen deur! Omdat op de plaatsen voor vergunninghouders vrijwel altijd onbevoegden staan, zonder de boa's zou dit helemaal de spuigaten uitlopen!
Condor (11-5-2011 om 14:45)
Alleen als je totaal geen uitkering meer krijgt kun je dit werk uitvoeren, anders echt niet. Net als die zogenaamde baasjes van hen. Als je een fatsoenlijke brief stuurt krijg je een snerende brief terug. Reageer je daarfatsoenlijk op, dan zie je geen antwoord meer.Onfatsoen dat is daar 't antwoord
Cookie-instellingen beheren