Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Boetes bij controles in Goes

Toegevoegd: 10-05-2011, 22.41 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Vandaag tussen 07.00 uur en 13.00 uur vonden verkeerscontroles plaats in en rondom Goes.

Men controleerde op de Sinoutskerkseweg en de Goessestraatweg te s'Heer Abtskerke. In totaal zijn 17 personen verbaliseerd.
- 7 x voor een te hoge constructiesnelheid van de bromfiets,
- 3 x omdat de kinband van de helm niet vast zat,
- 1 x voor het niet afgeven van het rijbewijs,
- 2 x voor het niet dragen van de autogordel,
- 1 x voor het niet voeren van de kentekenplaat,
- 1 x voor mobiel bellen tijdens het rijden,
- 1 x omdat niet de verplichting rijrichting gevolgd werd,
- 1 x rijden zonder rijbewijs.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
T. (11-5-2011 om 22:57)
De politie voert onnodige controles uit als een stelletje wolven, ze willen gewoon iets vinden om over te kunnen zeiken en boetes over te kunnen geven! En met die zogenaamde nieuwe regels hoeven ze zelfs niet te komen als fiets gestolen is of als kind onder auto ligt.
Taxi (11-5-2011 om 21:22)
@vdvonck controleren bij de stationsbrug?? alleen voor fietsers door rood maar verder niks en wij kunnen het weten we staan er echt dagelijks op de taxiplaats een beter uitzicht kan je er niet op hebben wij zeggen geef ons eens een boekje dan hebben we dat zo vol met foute personen maar helaas.....
VdVonck (11-5-2011 om 16:10)
Bij de stationsbrug in Middelburg staan ze anders vaak genoeg te controleren.. Dit soort acties kunnen ze niet vaak genoeg uitvoeren! De klagers zijn vaak de stakkers die zich niet aan de regels kunnen/willen houden. Iemand zonder geldig rijbewijs gepakt, mooier kan niet toch!?
Kevdhe (11-5-2011 om 12:22)
Man man man wat zitten we met zn allen weer te zeiken... weetje wat het is: het is nooit goed... politie heeft afdelingen. de ene zit op de weg, de andere vangt boeven ga zo maar door... best moeilijk om te snappen allemaal...
Ik ben het zat (11-5-2011 om 10:25)
Ja ja ze zijn weer bezig hoor maar als er iemand elke dag met 80 door de straat heen vliegt waar 30 nog te hard is daar word niks aan gedaan word de politie tegenwoordig nog gewaardeerd NEE niet echt
Piet (11-5-2011 om 10:18)
@ Darkeye, Totdat er een familielid van je wordt dood gereden, dan ga je zeker lopen te piepen dat er te weinig op snelheid wordt gecontroleerd en dat de politie alleen maar boeven aan het vangen is?
Cookie-instellingen beheren