Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 71 km

Gewond na val van trap

Toegevoegd: 12-05-2011, 10.26 uur
Door: Roland de Jong
'S-HEER ARENDSKERKE - In 's-Heer Arendskerke is vanochtend iemand ongelukkig terecht gekomen toen deze van een trap viel.

Het ongeluk vond rond 10.15 uur plaats bij de Noordweegseweg. De traumahelikopter uit Rotterdam werd opgeroepen om assistentie te verlenen aan de ambulancedienst, maar volgens de politie hoeft deze toch niet meer ter plekke te komen.


Over de aard en de ernst van het letsel van het slachtoffer is nog niets bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marijke (13-5-2011 om 19:39)
@souburgse; wat denk je van breuken of bloedingen die levensbedreigend zijn? Hersentrauma? Als een geliefde van jou iets overkomt neem ik aan dat je ook wilt dat alles op alles wordt gezet!? Huisarts heeft niet het materiaal voor deze zorg en ook niet de actuele kennis.
Krista (13-5-2011 om 07:14)
SOUBURGSE: leef je eens in in die persoon die nu gevallen is! als diegene nu bijvoorbeeld voorgoed een letsel overhoud, kan hij wel denken! ze hebben alles voor me gedaan wat ze konden doen! en liever meer geld uit geven en dat mensen goed geholpen worden!
SOUBURGSE (12-5-2011 om 11:42)
Erg wat er gebeurd is maar toch vraag ik mij af of er niet te snel een trauma heli word opgeroepen?Dit kost toch een hele hoop geld wat beter in de zorg besteed kan worden? Als je van de trap valt komt toch ook een huisarts ter plaatste is het ambu personeel niet meer in staat om iemand te helpen?
Cookie-instellingen beheren