Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
112 files van totaal 423 km

Vlissinger beledigt politieagent

Toegevoegd: 15-05-2011, 14.47 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Zondagmorgen is in Vlissingen een 22-jarige man uit die plaats aangehouden voor het beledigen van een politieagent.

De belediging vond rond 5.00 uur plaats op de Nieuwendijk. De Vlissinger is door de politie meegenomen naar het bureau.


De man ontving een proces verbaal voor de belediging.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (16-5-2011 om 15:35)
Rico, je kan ook gewoon normaal doen hoor; dan heb je nergens last van. Maar ja , normaal doen is tegenwoordig abnormaal...
W. (16-5-2011 om 15:27)
Helaas wordt die manier van werken van de politie hogerop besloten (korpschef en eventueel ministerie van justitie). denk dat de agenten ook liever spannender werk doen ipv burgers boetes geven.............buitenom dat; je hoort niemand te beledigen vooral niet als je 22 bent, klein kind!
Jeroen (16-5-2011 om 14:22)
Tja de politieagenten die mogen anderen beledigen,daar hebben ze geen moeite mee,maar zeg niet de waarheid tegen de heren en dames,dan springen ze meters hoog.
Rico b (16-5-2011 om 13:05)
Tja dat doet de politie het liefst hier in vlissingen, burgertje pesten. zo jammer dat ze zich niet met criminaliteit bezig houden, ipv aangeschoten mensen pesten. en dan klagen dat de mensen respectloos worden? hou je toch eens bezig met andere dingen ipv burgers pesten.
Cookie-instellingen beheren