Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Aanhouding voor bedreiging BOA

Toegevoegd: 15-05-2011, 17.06 uur
Door: Manfred Berrevoets
AXEL - Zaterdagmiddag om 14.30 uur is in de Laureijnestraat in Philippine een 25-jarige man uit de gemeente Terneuzen aangehouden.
 
Hij wordt ervan verdacht een Buitengewoon Opsporings Ambtenaar (BOA) te hebben bedreigd. De man was het niet eens met een bon die hij kreeg voor het parkeren van zijn auto op het trottoir.


De verdachte is na verhoor heengezonden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik (18-5-2011 om 23:03)
Gelukkig neemt de rechter dit soort zaken serieus, Zie de veroordeling deze week nog in een soortgelijk geval. Dus ook deze stoere dreiger zal zn straf niet ontlopen ;)
Erik (18-5-2011 om 22:57)
Het is onzin om te zeggen dat iedereen wel zo'n pakje kan aantrekken Jeroen. Een BOA is een beƫidigd ambtenaar, en heeft een legitimatiebewijs als zodanig. Ik zou zelfs zover willen gaan dat degene die is aangehouden in dit geval, zich ook schuldig maakt aan belediging van een ambtenaar in functie.
Jeroen (18-5-2011 om 17:25)
Tjah, ik zou ook iets anders reageren denk ik, mede vooral ik niet met een politie amtenaar te maken heb. Iedereen kan wel zo'n pak aantrekken, en wat uitdagend rondlopen met een kaal hoofd, kan toch ook op een wat menselijkere manier, overigens keur ik het geweld af hoor.
Erik (18-5-2011 om 16:44)
Boa's (buitengewoon opsporingsambtenaren, zijn gewoon bevoegd om bonnen uit te schrijven(apv). Sterker nog hun bevoegheden gaan verder dan dat. Ze mogen zelfs mensen staande houden en eventueel aanhouden. Ze doen het werk waar politie geen tijd voor heeft! Terecht dat deze aanhouding plaats vond!
Ben (16-5-2011 om 15:46)
Beste Jaap, de BOA niet bevoegd was voor deze overtreding dan kon hij niet een pv. opmaken.
Floor (16-5-2011 om 14:33)
Zal die boa zich weer niet zijn eigen geweldig gevoelen hebben,die boa's denken maar dat iedereen naar hun pijpen kan laten dansen, De ene loopt nog breeder dan de ander,laten ze een echte baan gaan zoeken is plaats mensen uit tedagen.
Cookie-instellingen beheren