Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Wietkwekerij in Colijnsplaat

Toegevoegd: 17-05-2011, 15.34 uur
Door: Roland de Jong
COLIJNSPLAAT - In een woning in de Oost-Kerkstraat in Colijnsplaat is maandag rond 17.30 uur een hennepkwekerij aangetroffen en ontmanteld.

In de woning werden vier kamers op de eerste verdieping aangetroffen met in totaal 336 planten in verschillende stadia van ontwikkeling. De stroom werd illegaal afgetapt. Vanwege het slecht functioneren van de bevloeiing was in het pand waterschade ontstaan.


De kwekerij is door de gemeente geruimd. In de woning was een 22-jarige man uit Roosendaal aanwezig, die nog probeerde er via het dak vandoor te gaan. Hij werd echter toch aangehouden en hij is in verzekering gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mascleta (17-5-2011 om 17:41)
Soms heb ik het gevoel dat in elk huis in Colijnsplaat zich een hennepkwekerij zit, hoeveel kwekerijen daar niet zijn opgerold in dat kleine dorpje de laatste jaren.
Cookie-instellingen beheren