Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 22 km

Politie houdt twee Belgen aan

Toegevoegd: 18-05-2011, 21.59 uur
Door: Roland de Jong
SINT PHILIPSLAND - In Sint Philipsland zijn vanmiddag twee Belgische mannen bekeurd die mogelijk op wild aan het schieten waren.


Het duo, afkomstig uit Leuven, werd rond 12.10 uur betrapt bij de Sluisweg. Ze liepen met een buks door het veld.

De buks is in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (20-5-2011 om 17:44)
Eeej,Marco...jouw verhaal kan ik niet aan dit artikel koppelen hoor! Waar ben je nou zo boos over??? Een buks mag trouwens; maar niet op de openbare weg. Alleen op eigen terrein.
Edwin (20-5-2011 om 07:26)
Met een buks op wild schieten??? Nou, ik geef die Belgen weinig kans iets te raken dat op wild lijkt. Trouwens, een buks een verboden wapen?? Het enige wilde hier zijn de reacties.
Martin (20-5-2011 om 00:49)
Heren, dame...lezen aub: In Sint Philipsland zijn vanmiddag twee Belgische mannen bekeurd die mogelijk op wild aan het schieten waren.
Martin (19-5-2011 om 22:45)
Hey Koek beslag, brave burger, misschien eens verdiepen in de Nederlandse wapenwet en de lijst met verboden wapens ... Dan zal je er al snel achter komen dat een buks niet verboden is. Typisch weer, onrust stoken maar niet eens weten wat er wel of niet mag. Wat niet mag is jagen met een buks.
Aanpakker (19-5-2011 om 16:26)
Ik ben het van harte eens met koek beslag!!! Direct aanpakken die mensen!
Marco (19-5-2011 om 12:51)
Je mag vrdmm zelf niks doen of iets bij hebben om je te verdedigen, wel helemaal de tering in worden geslagen en geschopt maar die gast-en iets aan doen ho maar, nee dan moet je eerst aangifte gaan doen en dan gaat politie nog eens vragen of er mensen waren die iets gezien hebben.
Cookie-instellingen beheren